Aansluiten als caveau

Aansluiten als Caveau

Neem gerust contact op
D e horecagelegenheid krijgt de status Caveau de Sabrage wanneer zij geschikt wordt bevonden en niet de belangen van een nabijgelegen Caveau schaadt. Dit zijn locaties waar vaak al regelmatig en stijlvol van Champagne genoten wordt.


Het Caveau de Sabrage kan in samenwerking met de Confrérie diverse soorten champagne evenementen organiseren. Een Maître-Sabreur, de gastheer of gastvrouw van een Caveau, wordt gemachtigd om zelf uit naam van de Confrérie zijn/haar gasten de kunst van het sabreren te instrueren en mag hen na een geslaagde sabrage ook namens de Confrèrie inaugureren en diplomeren.  Het zal u niet verbazen dat er hierdoor in een Caveau de Sabrage jaarlijks veel meer champagne gedronken wordt !

Om als horecagelegenheid aan te sluiten dient u zich aan te melden en wordt u voorgedragen. Wanneer u voordracht wordt goedgekeurd door de Ambassade wordt samen met u een datum gepland waarop het Caveau feestelijk wordt geopend. De Maître-Sabreur (en evt. zijn adjudant) wordt door ons opgeleid en dient tijdens de opening de proef van bekwaamheid af te leggen: het bekwaam sabreren van een magnum Champagne en wordt nadien door ons geïnaugureerd.
Het Caveau de Sabrage betaald eenmalig een bedrag en daarnaast een jaarlijks bedrag. In het eenmalig bedrag is inbegrepen:
• Cérémonie protocolaire
• Metalen Deurplaquette Caveau de Sabrage, Confrérie du Sabre d’Or
• Diploma voor de Maître-Sabreurs
• Onderscheiding voor de Maître-Sabreurs
• Gegraveerd Champagnesabel met kist
• Vermelding op de www.lesabredor.nl
• Naamsvermelding in de (eerstvolgende) Passion du Prestige, het glossy brochure van de Franse Ambassade

In het jaarlijks bedrag is inbegrepen:
• Recht tot het voeren van de naam Caveau de Sabrage & Maître-Sabreur
• Naamsvermelding op de website en in Passion du Prestige
• Recht tot gebruik van de Confrérie Sabreur diploma’s
• Uitnodigingen voor onze evenementen

Voor meer informatie, kosten en eerstvolgende Chapîtres kunt u contact met ons opnemen.